Kutná Hora 6.12.2014 - 1. místo

03.01.2015 08:20

Na tento turnaj dorazilo naše mužstvo s malým zpožděním, nicméně ani absence rozcvičky a důkladné předzápasové přípravy nezabránilo celkovému výtězství Medvíďat v turnaji. O výhře se rozhodovalo v závěrečném zápase, který se tak zároveň stal malým finálem, ve kterém se střetla mužstva Medvíďat a domácích kutnohoŕských Sršňů. Rozhodl jsem se Vám představit článek, který o nás napsali na stránkách Sršňů. Tak tedy níže pohledm našeho soupeře...

 

    V sobotu 6.prosince 2014 se na Zimním stadionu v Kutné Hoře uskutečnil jeden z mistrovských turnajů krajské ligy přípravek ročníku 2007. Malí Sršni kategorie 1.-2.třídy přivítali na svém ledě týmy Vlašimi, Berouna a Velkých Popovic. Naděje byly veliké a domácí si dělali zálusk na zlato. Vše vycházelo zpočátku dle plánu, Sršni zarputile bojovali a první dva zápasy zakončili s krásnými výsledky a s výhrou. Překvapením pro ně se stal ale zápas poslední, ve kterém s vypětím všech sil nakonec bohužel podlehli.


Zde již konkrétní popis zápasu publikovaný na e stránkách KH. Co víc si přát, snad jen více takových pohledů soupeře :-)

    Ke třetímu zápasu jsme nastoupili plni očekávání a rozhodnutí vybojovat vytoužené zlato. Tým soupeře byl však nakonec silnější, hráči proti našim větší a rozhodně průměrně starší. V první třetině jsme ještě stačili nastavenému tempu a malí Sršni se udatně rvali o každý puk. V druhé a třetí třetině pak bohužel rozhodla síla, věk a zkušenosti Medvědů, kteří obdivuhodně kombinovali, hráči se pěkně stavěli na správná místa a neomylně posílali puk za našeho velmi statečného gólmana. Díky naší velké touze ubránit se a hrát a díky „srdíčku“ všech naši hráčů byl poslední zápas opravdu pěknou podívanou, i když výsledek byl nakonec příznivější pro tým Berouna.  SK Sršni : HC Ber. Medvědi (3:7).

Konečné pořadí mistrovského turnaje 6.12.2014: 1. HC Ber. Medvědi, 2. SK Sršni Kutná Hora, 3. HC Rytíři Vlašim, 4. Slavoj V. Popovice.

RCH